Hoe kan ik kopen?

Alle stukken kunnen bezichtigd worden tijdens de kijkdagen. Er is ook een papieren en online catalogus beschikbaar. Indien u niet aanwezig kan zijn gedurende de kijkdagen is het sterk aangeraden om conditierapporten en eventueel extra foto’s aan te vragen. De verschillende mogelijkheden om te bieden vindt u hieronder terug.

U biedt live mee in de zaal

De veilingzaal opent een half uurvoor de start van de veiling. U dient zich als koper te registreren vooraf aan de veiling. Na registratie krijgt u een biednummer. Dit biednummer toont u aan de veilingmeester als een lot aan u toegewezen wordt. Bij afhaling van de goederen vermeldt u dit kopersnummer.

Plaatsen zijn beperkt!

U biedt online

Op onze website kan u de online catalogus vinden van onze veilingen. Via deze catalogus is het mogelijk om een bod te plaatsen op al onze loten.

Ga naar de catalogus en navigeer u tussen de loten met filtering op categorie of zoek een specifiek lot. Klik op ‘doe een bod’ om u in te loggen/ registreren en een bod in te dienen.

Al onze stukken worden ook via Drouot geveild. Maak uw profiel aan of log in op het platform en bied live mee tijdens onze veilingen. Klik op het logo van Drouot om naar de online veiling te gaan.

U biedt telefonisch

Wanneer u niet aanwezig kan zijn, contacteert het veilinghuis u telefonisch tijdens de veiling. Hiervoor kunt u een formulier ontvangen op de kijkdag. Dit kan u ter plaatse invullen of via mail doorgeven. Het is ook mogelijk om via onze online catalogus een telefonische lijn aan het vragen.

U wordt opgebeld door één van onze medewerkers enkele loten voor uw gewenste lot. Onze medewerker zal u informeren over andere uitgebrachte biedingen hetzij biedingen in de zaal, schriftelijke biedingen, andere telefonische biedingen of online biedingen. Indien u mee wenst te bieden, zal de medewerker de gevraagde prijs voorstellen en antwoord u met ja of neen.

Hou er rekening mee dat het door u uitgebrachte bod altijd betrekking heeft op de hamerprijs.

U biedt schriftelijk

Op de kijkdag heeft u de mogelijkheid om al voor de veiling een schriftelijk bod in te dienen. Uw maximum bod wordt bijgehouden tot de dag van veiling.

De veilingmeester zal het lot aan een zo voordelig mogelijk prijs proberen verwerven, afhankelijk van de andere boden.